25
Mai
2010

2012 la români?

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Deci,ca să mai schimbam atmosfera pe aici,m-am gândit sa discutăm oleacă fenomenul 2012,actualizat pe baza României de astăzi.

Dacă întrebaţi “Băăă..dar cu limba cocălară gata? :-(( ” aflati că nu e gata,dar mi-a venit subiectul ăsta în minte,acum.

De ce acest subiect? Păi având în vedere halul în care a ajuns România din cauza prostiei celor din guvernare,na.Se pare că 2012 va veni la români dacă tot aşa o vom duce :laugh: .. Nu e de râs,ştiu. Dar mie unul îmi place să văd partea mereu hazlie a unui lucru,chair dacă aceasta nu există.Nu-i problemă…o creez eu :laugh: … Pai de ce să nu râdem mă? Doar ce,suntem noi în stare să plângem? Da! Suntem :laugh: .. Dar acum mă refer la cei mai de vârsta mea,care n-au mare problema cu asta,chit că ne afectează pe toţi,indirect.

Prostia Guvernului şi escrocheria celor de ne conduc este de o nesimţire groasă! Dacă puteau evita sărăcia în care am ajuns? Da! Dar stai mă aşa..că ei nu sunt deloc săraci! Ei ne fură pe blat. Se împrumută de la fonduri internaţionale,ca să îşi bage banii în buzunarele lor. Ştiţi voi vorba aia? “Dă-i de unde au venit,că şi aşa vor muri!” … Da..da.. vor muri! Din cauze naturale sau din pricina faptului că vor fi omorâţi de noi..ce contează? Vor muri…dar generaţia tânără a României? Cum va trăi ea după ce idioţii ăştia mor? Dar generaţia următoare?

Mă rog…. când îl văd pe tata câte probleme are din cauza idioţilor ăstora..văleii..de nu-mi vine să-i omor cu mâna mea,cum zice un prieten de-al meu de vreo 25 de ani,şi care din păcate e bugetar şi mai are şi vreo doi copii de 1 an,respectiv doi ani acasă.Îmi zice el acum câteva zile gen “Mai bine îi omor pe toţi! Decât să întru în pârnaie pentru furt,ca să-mi hrănesc copii,mai bine intru că i-am ciuruit!.. Că de intrat tot intru..aşa mai fac ceva bun!” .. Şi..faza e că tipul are cam o mare dreptate în ceea ce zice. Şi mai sunt destui care zic gen aşa. De pus în aplicare nu îi cred în stare,dar dacă se va continua aşa,sunt sigur că se vor găsi ei ce să pună în aplicare gândirile astea. :laugh: …

Mă rog… ideea ca noi,generaţia mea şi următoarele..o vom duce tare naşpa dacă nu se iau măsuri… noi nu putem face mai nimic acum..şi în viitor..cred că va fi cam prea târziu..

Sper că prin cele menţionate mai sus să fi atras atenţia tuturor.Şi adulţilor,care fac ei grevă săracii..dar ciu-ciu îi ia în considerare,şi celor mai de mediu şi celor de vârsta mea,adolescenţilor. Ceea ce se petrece acum în ţară ne va afeca pe noi cel mai mult… Ei au deja o vârstă înaintată şi se duc…dar noi..vom mai avea de trăit destul..noi ce vom face?
Un rezultat bun ar fi să plecăm din ţara asta,undeva unde e mai bine.Şi,majoritatea prietenilor mei asta îşi doresc,şi cu siguranţă asta vor face.Da.Şi eu voi pleca de aici cu prima ocazie. Şi nu-mi va părea deloc rău dacă voi pleca din ţara asta,unde guvernul ne suge pe toţi de bani,chiar dacă nu avem nici o vină că ei ne fură. :laugh:

Noi să fim sănătoşi,că boala vine! :laugh:

Cu o mie şi-una de stimă,şi un buzunar de respecte,
DanyDeejaay sunt şi vă mulţumesc de citire.

_________________________________________
Acest articol nu prea este un pamflet.Ciuliti ochii si băgaţi la cap!
Iţ ă :no: prodacşăn! © DanyDeeJaay

2012 la români?, 7.8 out of 10 based on 4 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


4 comentarii

 1. Clau la 25-05-2010 ora 18:19

  ” Noi să fim sănătoşi că boala vine ! :laugh: ”
  De câte ori am auzit astaa !!!!! :d azed: ! :smug: :smug:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 2. Miruuu :x la 25-05-2010 ora 19:08

  mda…la ce se poate gandi un baiat de 16 ani .
  dupa ce ca mama imi zice ‘ ca eu nu am bani sa iti iau tie ce vrei , ca imi taie 2 milioane jumate din salariu ” ma mai provoci si tu sa citesc asta si deja imi e frica sa mai dau 1.5 lei pe o inghetata sau 50 de bani pe o acadea .
  asa ca , cred ca ar trebuii sa ma pun sa strang bani la ciorap , barem daca mi-i haleste guvernu , sa mi`i halasca cu tot cu ciorap . corect ?

  Mesaj de la sistem:Avertisment pentru SPAM!Te rog să nu mai trimiţi de mai multe ori acelaşi comentariu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 3. IvLyK la 25-05-2010 ora 19:42

  momentan n’am venit,nu stiu chestii despre bani etc..deci nu le am cu asa ceva,nu imi fac probleme in privinta banilor pentru ca mama nu m’a tinut in puf si sunt obijnuita:)
  iar in ceea ce priveste politicienii…n’am 18 ani,ca sa vezi ce revolutie ii trageam :laugh:
  PS:nu ma puneti la incercare
  PS2:mai intai 18,ca tot ce fac sa nu se intoarca impotriva parintilor:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 4. Laura la 29-05-2010 ora 08:57

  Gandeste-te putin cu ce s-a facut cunoscut anul 2012…
  E chestia aia cu intrarea in alta dimensiune, cand ADN-ul uman va avea 12 spirale,demascarea reptilienilor,minte extraordinar de avanasat…etc.Nu vad legatura dintre 2012..si ce-ai scris in articol,care este despre criza:-? .
  N-am nimic cu articolul, dar am citit in speranta ca voi gasi ceva nou…si am constatat ca deja stiam totul.

  P.S. Vreau sa ma fac jurnalist,si asta inseamna sa critic si sa apreciez b-) :d
  Wherever, Bye:*

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe sitesapte + 6 =


Join

Join us as we spread the word.