6
Apr
2013

Aş vrea să fiu un criminal

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Aş vrea să fie un criminal
Într-o dimineaţă m-am trezit transpirat şi puţin speriat. Visasem că fusesem urmărit pe stradă de către cineva, iar apoi că am fost împuşcat în cap de către acesta. Fusese doar un coşmar, dar eu sunt mai superstiţios din fire. Ce dorea să însemne acest coşmar ? Să fi fost un semn, ceva ? Sau să fi fost doar un coşmar obişnuit ? Dar ştii care e faza ? Faza este că eu nu prea visez. Ultimul meu vis a fost acum câţiva ani. Şi din ce îmi amintesc, fusese unul plăcut. Dar, se întâmplase iar. A doua seară la fel, visasem cum fusesem împuşcat în timp ce mergeam spre casă. Visul nu fusese plin de acţiune, ci doar un “poc” şi eu căzând mort pe trotuar. Ar trebui să mă neliniştesc ? Să îmi pun întrebări ? Eu sunt un tip foarte pozitiv. Am absolvit Facultatea de Actorie, şi de foarte multe ori am jucat roluri principale în comedii. Eu sunt plin de viaţă. De ce să am astfel de vise ?
Următoarele zile nu am mai avut astfel de vise. Nu am visat nimic. Am fost foarte liniştit să văd că orice fusese, se terminase. Doar că, după alte zile am avut iar un astfel de vis. De fapt, tura asta fusese puţin diferit. Eu eram cel ce comisese crima. Îmi amintesc cum mergeam pe stradă iar dintr-odată scot un pistol din buzunarul interior al paltonului şi trag fără ezitare fix într-un tânăr de pe trotuar. Îl nimeresc fix în cap. Locul şi anumite detalii îmi amintesc de unul dintre primele mele astfel de vise. Se pare că era acelaşi, doar că eu eram acum în pielea criminalului. În primul vis, eu eram cel omorât, iar acum, eu sunt cel care omoară. Ce vor să fie aceste vise ? E ceva neînregulă din punct de vedere emoţional cu mine ? Nu cred, acum 4 zile am primit rolul principal într-un serial de comedie. Deşi sunt singur, nu duc lipsă de compania fetelor, ba chiar îmi e mai bine aşa. Deci, revin, ce e neînregulă ?

Am uitat să mă prezint. Salut, bună, eu sunt Robert. Robert Rîmaru. Am vreo douăzeci şi ceva de ani. Familia nu am cunoscut-o în mod direct. Tot ce am reuşit să aflu după ce am părăsit casa de copii a fost că tatăl meu biologic fusese omorât când eu eram încă mic, şi că oricum el nu fusese căsătorit niciodată cu mama. Adevărul e că eu sunt făcut din greşeala, dintr-o aventură a unui tânăr de douăzeci şi ceva de ani cu o femeie de 32 de ani. De asta cred că am crescut de mic într-o casă de copii. Acum sunt ajuns bine. Actoria m-a făcut să observ că deşi începi rău ceva, pe parcurs poate deveni din ce în ce mai bine. Acum, cum am mai spus, sunt un comediat mai mult. Îmi place viaţa, nu mă plâng de nimic deşi am început greu şi de jos. Acum am un contract pentru un serial de comedie. Sunt foarte bucuros, în sfârşit pot să mă fac cunoscut, să joc în roluri mari, la televizor, pe bani buni.

Dar totul a început acum câteva luni, când am aflat că fac parte dintr-o familie de criminali. Tata şi bunicul meu au fost criminali în serie. De aici viaţa mea s-a schimbat dramatic …

Prima parte. Stai pe fir pentru partea a doua.

Aş vrea să fiu un criminal, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


0 comentarii

Comentariile sunt închise.


Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site− patru = 5


Join

Join us as we spread the word.