9
Ian
2011

Aşa,ca de Sf. Ion

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

În caz că nu ştiaţi,pe mine mă mai cheamă şi Ionuţ,deci,deoarece fiindcă şi pentru că pe 7 Ianuarie a fost ziua mea de nume,am zis că anul ăsta voi fi un altfel de om :-? Adică m-am săturat să stau numai în casă şi altele,aşa că,mi-am spus să îmi trăiesc în sfârşit viaţa :-? Deci,mi-am zis că de acum voi ieşi mult mai mult din casă,că mă voi distra,că de acum nu o să mai zic nu unei invitaţii la baeram,unei ieşi în oraş sau chestii de genul ăsta.

Şi,dacă tot e Sfântul Ion,hai nene să îmi ţin şi eu ziua de nume! Că de,ori suntem golani,ori numai suntem :)) Aşa că la mine vin 4 prieteni :D Dăm muzica mai tare,mâncăm pizza,sandwish-uri,bem bere,suc,mâncăm alte chestii,jucăm table,îi bat pe toţi la table şi şah :> :)) iar apoi,mai spre dimineaţă hai nene să ne uităm la un film horror :X Aşa că,în concluzie,caut pe net şi descarc filmul Rec 2 (2009) şi ne uităm la el. Filmul nu e cine ştie ce,dar cum ne aşezăm noi în pat,vreo 5 inşi,deodată simţim cum fuge patul de sub noi =)) :))
Băi,ce dracu?:-?
Când ne uităm mai bine,una din cotierele de la pat s-a rupt,iar patul fiind mai vechi,cotiera era un element foarte important din pat,fără ea,patul numai stătea desfăcut,şi dacă te puneai unde nu trebuia,te trezeai cum te arunca pe pereţi :)) Mă rog :-? Mă uit eu la el,şi observ că nu e aşa de grav,s-au rupt 2-3 cepuri,aşa că pe restu le pun la loc şi gata! Era reparat! :x

Deci ne aşezăm iar pe pat toţi :)) Peste oleacă de timp,iar se aude un BOOOM! mare,dar tura asta era mai mare decât primul :)) Când ne uităm la cotieră,observăm că ea era ridicată cam la un metru şi oleacă,deci nu cred că era chiar ok =)) Ignorăm asta,şi ne uităm în continuare la film :-?

După ce se termină,ne mai uităm la faze tari pe youtube,râdem,etc. Dar pe la 5 dimineaţa nu ştiu cui i-a venit ideea de a ieşi în faţa blocului doar în chiloţi,când la ora aia erau cu minus multe grade afară :)) Şi deodată văd cum toţi se lasă la chiloţi şi boxeri :O :)) “Bă,nu vă ţine,clar!” :))
Dar de unde,că deodată văd cum o tulesc toţi pe scară,şi cum coboară scările către ieşire :))
Vă întrebaţi eu de ce nu m-am dezbrăcat,nu?:)) Simplu,nu uitaţi de pneumonia aia pe care am avut-o prin octombrie,când făceam injecţiile în fund =)) :)) Oricum,am coborât şi eu cu ei afară,dar eram în pantaloni şi în tricou :D Oricum,să îi fi văzut şi voi pe ei în chiloţi si ghete =)) :)) cum alergau pe scări :)) :)) când unul din ei urla “Bă,poliţiaaaa:-t =)) :))
Da,ştiu,am nişte prieteni nebuni :)) Se pare că Virusul DanyDeeJaay i-a cuprins pe toţi =)) :))

Oricum,toţi au rămas până dimineaţă la mine :-? Cel mai târziu a plecat cel mai nou din gaşca noastră,care m-a ajutat să repar patul :)) :)) Câte cuie am bătut noi în el,ehaa :)) I-am dat şi cu ciocanul peste degete când băteam cuiele =)) :)) “Scuze amice :D :">

Adunând şi scăzând tot a fost fain :D
P.S. : Zilele ce vor veni voi fi mai puţin activ pe blog,deoarece am multă treabă.

Aşa,ca de Sf. Ion, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Trimite prin Yahoo Messenger!


4 comentarii

 1. Whiteandproud la 09-01-2011 ora 13:51

  Auzi Dany , tu esti gay ? :d

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 09-01-2011 ora 18:28

   Nu,nu sunt gay, ;))
   A fi gay înseamnă să te săruţi cu un băiat,să întreţii relaţii intime cu el,etc.
   Eu doar am petrecut cu câţiva prieteni de Sfântul Ion. Ce e aşa gay? Tu petreci mereu numai cu fete,nu?:)) :))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Mergi sus
 2. Rain la 10-01-2011 ora 19:10

  E gay dar nu vrea să recunoască:”>

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 11-01-2011 ora 15:53

   :))

   Femeie,ţie ţi-am zis şi pe mess că nu sunt gay :))
   Defapt ştii bine că nu sunt,dar vrei să mă stresezi cică:))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site+ 6 = sapte


Join

Join us as we spread the word.