3
Sep
2012

Băiet fiind, prostii cântam

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)


Revin iarăşi la vechile mele articole, tura asta neîncepând să mă iau de alţii, ci de mine.
Da, ştiu, sună ciudat, dar de fapt nu mă iau doar de mine, ci de toţi, că toţi fuserăm odată mititei (uşurel fomiştilor, nu, nu mititei cu semnificaţia de mâncare !).
Ideea e cam aşa; de câte ori tu când erai mic fredonai peste tot anumite melodii, fără să ştii neaparat ce înseamnă sau la ce fac aluzie ? Probabil că de câteva ori, dar alta era când fredonai melodii care făceau aluzie la sex şi lucruri ce ţin de el. :))

Eu unul recunosc: când eram mic fredonam multe melodii, şi câteva din ele, fără să ştiu, se refereau la sex. Cel mai important lucru de ştiut este că una e când le cânţi în casă, alta e când le cânţi în grupuri mai selecte, atunci când eşti şi cu părinţii tăi. :))
Nu aţi înţeles ?
Spre exemplu, când eram mic, cred că aveam undeva la vreo 10 anişori, mă duceam des la ţară. Ei bine, la ţară aveam un mic pârâu unde mergeam şi mă scăldam cu mama, tata, rude, etc. Mic fiind, şi năstruşnic, de altfel ca orice copil normal, auzeam prin diferite părţi anumite piese ce îmi rămâneau tipărite în cap. Ei, ca să vedeţi voi fază, nu mai ţin minte unde auzisem eu de melodia “Bairam – Aladin”, dar dacă cunoaşteţi piesa, sigur v-aţi prins de faza care urmează. Într-una din zile, eu cu mama şi vărul meu ne-am dus la scăldat, şi din ce îmi amintesc mai erau şi alţii pe acolo. Dintr-odată încep a cânta tare, ba chiar să urlu, de nebun ce eram, “Eu sunt Aladin, Aladin, Aladin, hai fetiţo freacă lampa mea puţin”. :)) Vărul meu şi mama şi-au dat seama de aluzie, şi au început să râdă, chiar dacă expresia feţei mamei mele nu era una tocmai de bucurie când a văzut ce melodii cântă copilul ei. :))

Dacă faza asta nu e cât de cât amuzantă, atunci lăsaţi-mă să vă mai spun şi că eu apoi fredonam chiar pe oriunde, dar mai ales când eram cu părinţii în vizită la prietenii lor, melodia “600 Sel – Pe la spate”. Culmea e că majoritatea prietenilor părinţilor mei din respetiva vreme aveau fete mai mici decât mine sau mai mari decât mine dar nu cu mult. Aşa că eu stăteam şi dansam cu ele, deobicei în spatele lor, fredonând amândoi “Pe la spate, pe la spate, aşa vor fetele toate”. :)) Da, nici eu şi nici fetele respetive nu ne dădeam seama apoi de ce părinţii ne urecheau sau ne trimiteau în camera noastră, dupa o serie de … hmmm … pălmuţe.

Bine, mai erau şi alte melodii, dar nu le găsesc în arhiva cerebelului la ora asta, aşa că dacă şi voi aţi păţit aşa şi vă amintiţi, vă invit la o depănare a amintirilor de acest gen. Ce melodii fredonaţi de faţă cu lumea, fără a le şti adevărata semnificaţie când eraţi mici ? Ce aţi păţit dacă aţi făcut aşa ceva ?

P.S.: Iată şi cele două melodii cu pricina:
Bairam – Aladin
600 SEL – Pe la spate

Băiet fiind, prostii cântam, 10.0 out of 10 based on 6 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


0 comentarii

Comentariile sunt închise.


Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe sitecinci × = 30


Join

Join us as we spread the word.