28
Feb
2011

Ce-i cu mine?

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

După zile şi nopţi de muncă..iată că apuc să mai dau şi pe aici.
Faza este că…hmm :-? Practic nu prea mai am timp nici pentru mine.

După cum puţini dintre voi ştiu,m-am apucat să fac un amplu proiect în loc de Extreme-Club – download music free :D Despre ce proiect e vorba nu pot spune,căci deja am arătat la câţiva,şi unul din ei deja fură ideea :)) Apoi..e român.. ce să facă şi el? Să fie original? Neaaa… :))

Oricum.. dacă vă spun cum mi-a venit ideea veţi râde. Dacă vă mai amintiţi sau nu,scrisesem acum ceva vreme un articol intitulat “La mama naibii” în care vă povesteam un vis.Da…dacă intuieşti sau nu,am visat ideea asta,iar când m-am trezit tot aveam ideea asta în cap.Aşa că am zis să o analizez puţin şi iată că am ajuns într-o formă foarte amplă.

Mi-am făcut o mică echipă care mă ajută cu acest proiect şi am început să caut colaboratori.Nici colaboratorii nu ştiu concret despre ce este vorba,până când nu termin site-ul.Motivele pentru care nu zic exact ce şi cum sunt strict de siguranţa datelor,aşa că,până nu mă asigur că vor fi în siguranţă,nu zic decât ideile principale.Caz în care cineva doreşte să fure ideea (cum încearca cineva acum),va şti ideea principală,dar nu va face ce voi face eu,şi îl asigur că nu are nici 20% din ideile mele.Gândiţi-vă la faptul că finalizarea site-ului,nu şi a proiectului,am estimat-o ca fiind pe la finele lui Mai,aşa că vă daţi seama câte am de făcut la el.

Oricum,va fi,sper,cel mai bun site pe care eu l-am făcut până acum,şi să sparg tiparele cu el.
Uitându-mă la The Social Network,filmul ce prezintă apariţia “TheFacebook”,aşa cum era numit la început,mi-am dat seama că m-am ambiţionat.. având în vedere faptul că Mark,la început era gen eu,doar că mai mare :)) şi cu nişte cunoştiinţe mult mai vaste decât ale mele.

Dar nu.Nu vreau să fac site de socializare,în acel sens al cuvântului.

Acum,eliminând partea de mai sus,cineva îmi tot zice că “nu-ţi găseşti pe cineva pentru că eşti prea prost ca să îţi dai seama cine şi ce eşti,şi că vezi orice partea proastă din tine,dar nici măcar una bună…” .. Cică e gen morală şi altele :-@ ..
Dragă amică,ţin să îţi zic că Nimeni nu mă cunoaşte mai bine decât eu însumi..şi apropo,Nimeni e plecat la munte :)) .. asta pentru că am vrut să elimin partea “Nimeni?:X Unde e?:X “.Aşa că.. ce parte bună să văd din mine?Că nu am niciuna.Defapt am.. sunt sincer.. şi asta se pare că la mine e un defect :)) că nu prea e bine să fii sincer în orice şi cu orice.

Mă rog.. am scris mult… mai am 79% de făcut la Panoul de Control de la proiect… după ce fac Panoul de Control,trebuie să fac site-ul în sine..
Acolo să vezi frate muncă..

A..da..pentru cei care ţin la mine (dacă exista aşa ceva :)) ).. dacă îmi faceţi o prietenă (da..recunosc,eu nu sunt în stare) promit să îmi fac timp pentru ea şi mai mult timp pentru voi.Dacă nu am ceva serios care să mă motiveze,nu las munca. (alt defect…ok..ar trebui să tac..:D )

Ce-i cu mine?, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Trimite prin Yahoo Messenger!


5 comentarii

 1. Adriana la 01-03-2011 ora 15:30

  Sa fii sincer e o calitate mareata…acum;) ;) =d>

  Si toate fetele sa apeleze la Dani…Toate fetele sa apelezi la Dani!!!:)) :)) :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 2. Georgiana la 01-03-2011 ora 22:10

  Dany, nu inteleg de ce te desconsideri asa de mult. Esti un baiat frumos, inteligent si sunt sigura ca iti gasesti pe cineva care sa te merite.
  Nu multi la varsta ta isi castiga singuri banii. Ar trebui sa fii mandru de tine.
  :* :* :*
  Si eu sunt mandra de tine pentru ca scrii aici si pt pentru proiectul Extreme-club!
  >:d<

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 3. Georgiana la 01-03-2011 ora 22:11

  scuze in ultima fraza am pus de doua ori ‘pentru’

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 4. Anonim la 21-03-2011 ora 19:50

  bine macar ca recunosti ca ar trebui sa taci …mai des:)) )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 5. Bia`:x [Lipicioşii] la 03-04-2011 ora 00:35

  “Nimeni ? :x Unde e ? :x ”

  Era pentru mine , aşa`i ? :>

  Dacă vrei prietenă , nimic mai simplu deschidem topic , şi s`a dus tot =))

  Până una alta , succes cu “Măreţul proiect” :)>-

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe sitesapte − 2 =


Join

Join us as we spread the word.