23
Feb
2012

Dragoste pă internet

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.9/10 (17 votes cast)

Revenind iar la vechile mele articole şi lăsând poeziile deoparte (care da, sunt scrise de mine) vreau să vă întreb ceva: De câte ori v-aţi iubit pe internet ? :))

De ce întreb asta ? Deoarece, dacă ai observat titlul, în acest articol voi spune sincerele mele păreri legat de acest subiect. De ce tocmai acest subiect ? De vreo doi ani şi ceva am început să socializez pe diferite site-uri mari din ţară, doar aşa, ca să-mi promovez job-ul şi blogul. La început nu eram chiar aşa de activ, dar încercând să-mi promovez articolele pe aceste site-uri, am început să-mi formez un mic grup de “prieteni”, astfel devenind mai activ pe siteuri.

Ei bine, de atunci şi până acum am asistat la sute, şi nu mint, la sute de relaţii virtuale :)) În mod implicit, sună a ceva banal, dar când la “despărţire” vedeai cum el înjura în stânga şi-n dreapta că vai m-a lăsat iubita sau cum fetele plângeau pe la webcam şi făceau mare tărăboi din această pricină, îţi puneai nişte semne de întrebare. Ei bine, asta e chiaaar stupid; să iei în serios o relaţie virtuală, cu unul / una de la sute dacă nu chiar mii de kilometri.

Şi nu, nu erau nişte copii uitaţi de părinţi. Ba chiar majoritatea băieţilor aveau peste 18 ani :| şi media la fete, din ce am văzut eu, era de cam 16-17 ani. Deci nu poţi spune că erau cu toţii copii, mai ales că acum o fată la 13 ani e superioară din punct de vedere al mentalităţii faţă de o fată de 13 ani de acum 10-20 de ani.

Ce nu înţeleg eu nu e asta, ci cum dracu’ poţi iubi pe cineva pe care nu-l cunoşti ? :)) Cu care nu te-ai văzut niciodată ? :)) Bine, hai să zicem că dacă vorbeşti zi de zi timp de o lună, două, trei, e probabil să te ataşezi sau în fine, dar când îi văd pe ăştia cu “te iubesc :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X eşti viaţa mea :X :X :X :X eşti ob-ul meu când sunt pe stop :X :X :X 8-> ” şi nici nu vorbesc măcar de două ore mă … pe mine de râs :)) :))
E ca şi cum eu acum aş vorbi cu una de pe Facebook, spre exemplu, pe care nu o cunosc deloc, şi după două ore să scriu peste tot că o iubesc =)) :)) :))

Voi, ăştia, aşa minte aveţi ? Vedeţi una de 16 ani pe lipicioşii sau facebook care e de la mama măsii, cu care nu aţi vorbit niciodată şi gata, vă daţi la ea ? :)) :)) “Ah, pisyyy :X :X :X eşti aşa frumoasă :X :X :* Doamne, ce ţi-aş face, ah, ah :X ” şi ea “aahhh .. ce bun eşti :X :X :X ” iar el reacţionează “Dar nu mai bun decât tine :X :X :X uită-te la tine :X :X :x =p~ Vrei să fii iubita mea ? :X :X :X ” … ea “DAAA :X :X :X :X :X dar cum ne vedem ? :-s ” .. el “Lasă asta în seama mea :X :X :X :X :X :X :X :X ” … după 15 minute el către ea, şi reciproc “Te iubesc :X :X :X :X :X :X :X “, “Şi eu :X :X :X :X :X :X :X :X =)) :)) :))
Serios, pe bune ? =)) :))

Ştiţi ce e mai de rahat ? Că majoritatea chiar cred în tâmpenia aia, deşi ştiu că e ceva virtual, ei chiar cred =)) :)) Şi vine cineva în realitate pe care îl placi şi te place, dar refuzi că ai deja pe cineva =)) :)) Pe cineva de la sute de kilometri pe care nici nu îl cunoşti =)) :))

Prietena: Fată … câţi ani are ?
Ea: Nu ştiu …
Prietena: Dar cum îl cheamă ?
Ea: jM3cK3r v3rSaT :X :X :X :X :X :X :X :X :X
Prietena: Ahaaa … de unde e ?
Ea: De undeva-n balcani 8->
Prietena: De când vă ştiţi / vorbiţi ?
Ea: De două zile :D :X :X ::X :X :X :X
Prietena: Şi cu George, cel de aici, ce faci ?
Ea: îl las :-j
Prietena: Păi de ce? :| :|
Ea: Pentru că-l iubesc pe jM3cK3r v3rSaT :X :X <3 <3 8->

=)) :)) :)) Fuck this ! =))

Şi nu exagerez … de la o vreme se tot întâmplă. Eu vă zic sincer ce văd pe lipicioşii, unde se fac enorm de multe cupluri şi unde se uită diferenţa dintre viaţă şi real. Ea pune într-o relaţie cu el, şi după jumatate de oră încarcă poze cu ea, având scris pe cur, ţâţe şi corp numele iubitului ei virtual =)) :)) şi texte pe acolo “il obesck :X :X :X :X =)) :)) :)) ( bine că n-a scris din greşeală “scobesc” =)) :)) )

Şi nu e doar pe acest site, ci pe tot internetul … Fraţilor … lăsaţi dracu’ utilizarea internetul în scopul iubirii, căci vă paralizaţi viaţa reală :| Plus că aşa ăla acolo are reală şi dă la buci de sparge, în timp ce tu aici, ca o fraieră ce eşti, îl “iubeşti” mult şi-l aştepţi să intre pe net =)) :)) Sau invers .. fraierul stă acasă pe când “iubita” lui şi-o pune cu alţii în realitate =)) :)) :))

Acum serios, lăsând caterinca la o parte, ştiu că sunt cazuri în care se ajunge la o relaţie la distanţă, deşi nici asta nu aş recomanda, din proprie experienţă. Dar e prea de tot să vorbeşti cu una pe net de la x kilometri distanţă şi după o oră să o iubeşti … :| Vorba aia “WTF dude, WTF ?:O =))

Probabil1 că o să fiu înjurat de jumatate din cei de pe lipicioşii sau de pe celelalte site-uri şi o să mi se zică “Sujeo Daneee X( X( vz k eo kiar il obek :X :X :X ji sa jtii k uh ziki aja k ejti gelos :)) :)) .
Probabil2 că am o grămadă de greşeli de exprimare sau gramaticale, sau că am mâncat / adăugat litere aiurea, dar credeţi-mă, râdeam când am scris acest articol.

Dragoste pă internet, 9.9 out of 10 based on 17 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


10 comentarii

 1. Mădă la 23-02-2012 ora 20:09

  True story ! :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 2. Roxana la 23-02-2012 ora 20:13

  Mda:( ia sa imi fac si eu cont sa imi gasesc marea iubire:x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Mergi sus
 3. Ve`Ka la 24-02-2012 ora 14:10

  :d :d :d :d foarte corect Dane))) lume, traitsi viatsa reala, si nu cea p`net (virtuala) ;) ;) ;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 4. Toxic Love la 24-02-2012 ora 16:03

  Da da da mare dreptate ai .. e foarte aiurea si cand vorbesti cu cineva pe mess/la tel .. si ti`l imaginezi intr`un fel .. si cand te intalnesti iti cade fata la ce comportament are.. si daca isi mai si uita chipu’ in photoshop e .. din ce in ce mai bine :)) . Eu niciodata n-am suportat sa-mi fac prieten prima data pe mess si apoi sa ne intalnim.. prima data ne intalnim si dupaia mai vedem.. ca te cuplezi cu vre`un specimen de`ti vine sa fugi cand te intalnesti cu el x_x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 24-02-2012 ora 21:57

   Mda, ştiu cum e :))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +3 (from 3 votes)
   Mergi sus
 5. Georgiana la 25-02-2012 ora 14:57

  Cat de adevarat este…:)) =)) Cand le vezi pe astea va vorbesc despre “Dragostea” lor de pe internet,chiar te apuca greata….Una e sa vorbesti pe messenger cu un tip/tipa si sa deveniti prieteni buni…si alta e sa incepi sa zbierii peste tot ca vaii doarmne…cutarescu mia spus ca ma iubeste ….si cand il/o intrebi unde s`au cunoscut raspunsul e simplu “facebook”,”lipiciosi” sau pur si simplu “mia intrat in lista de mess si ne`am dat web`ul”=)) sau “schimb de fotografi”….
  Unii sunt chiar fraieri cu relatiile astea virtuale…Deobicei fetele sunt cele care cad in capcana cel mai des…Dar si la baieti este cazu:)) (am eu un specimen dinasta in lista)….Asaaa si specimenu meu din lista in fiecare saptamana are pus la status “Te iubesc………” si dupa ce aia il paraseste”De ce pe mine nu ma vor fetele,chiar asa de urat sunt”….
  Am incercat eu sa am o discutie serioasa cu specimenul dar dupa toate frazele mele,el ma intreba “Ai iubit?,”Vrei sa fii cu mine?”=)) Deci e chiar ridicol…:|
  Unele relatii virtuale,pot deveni ceva frumos pe viitor…daca exita incredere,sinceritate si respect din partea ambelor parti…Au mai fost cazuri in care o tipa din romania sa casatorit cu unu din italia,dupa o relatie virtuala de 3 ani…
  Pffff…..as avea multe de zis,dar se umple pagina:-\ “

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +5 (from 5 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 25-02-2012 ora 15:02

   Spune tot. Aşa poate vor citi şi vor vedea că nu au de ce să mă înjure doar pe mine pentru acest articol =))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +3 (from 3 votes)
   Mergi sus
 6. Mirruna la 25-02-2012 ora 21:20

  1.fratee , nu mai pune atatea emoticoane odata , sunt obositoare .
  2.e adevarat ca nu are prea mare valoare “dragostea pe internet” dar cand simti nevoia de afectiune o accepti de oriunde , in orice conditii … cand vezi ca cineva iti da un ” :* ” pe mess sau “>:D< ” .. zambesti .
  3.chiar si tu cred , ca la un moment dat , ai avut o relatie virtuala …

  >:D< xoxo .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 4 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 28-02-2012 ora 14:00

   Frateeee, dacă nu-ţi place nu citi ;;)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 3 votes)
   Mergi sus
 7. Roxana la 14-06-2012 ora 20:09

  Articolul asta chiar mi-a placut si reflecta un pur adevar:)) )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site6 × = optsprezece


Join

Join us as we spread the word.