24
Mai
2011

Iţ dă MoneyMan !

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.4/10 (16 votes cast)

Bună searaaa >:)
După ce am lucrat oleacă şi la site,am decis să revin cu articolele >:) .. Defapt mint :D Dacă nu dădeam de MoneyMan pe FaceBook,nu scriam acest articol :))

Ok,eliminând introducerea,să încep cu începutul,corect?
Aseară,acceptând cererile de prietenie primite pe FaceBook,dau de o fată.Frumoasă,cochetă,etc şi era “In a relationship with … ” şi,din curiozitate,am dat să văd care e norocosul :-? Mă gândeam că trebuie să fie un tip exact pe măsura fetei,căci fata,era mai serioasă decât votka :)) ..Dar surpriză :))

Încă o dată rămân uimit de ceea ce văd.
Fără a mai trage boul de coadă,iată de ce dăduşi:

[cincopa AwPATlKyuuLx]

Dragă MoneyMan,ţi-am cenzurat faţa ca să nu se supere prietena ta,că tu devii vedetă şi ea nu :)) Defapt,ţi-am ascuns faţa ca să te scap de ruşine.Ce ruşine?Evident că tu,măi MoneyMan,crezi că eşti grozav cu toţi bănii ăia etalaţi acolo,pe care i-ai luat probabil de la tactu din portofel,evident,fără ştirea lui :)) şi vrei să arăţi că tu,frate,eşti zeu. Da,eşti un zeu…şi abţin teribil să nu zic de care.

Amice,hai să îţi zic câteva vorbe.
1. Dacă vede tactu că i-ai luat banii din portofel ca să te dai mare cu ei,nu cred că vei mai ieşi din casă ani buni :))
2. Dacă totuşi vei ieşi din casă,află că,dacă o bandă de mafioţi îţi vor vedea pozele şi dau de tine pe stradă,ţi-ai fi dorit să te fi pedepsit tactu’ :))
3. Dacă nici punctul doi nu intră în aplicare,şi tu vei ieşi din casă,află că o să fii ţintit de toate fetele bune. Evident,tu te vei da mare şi vei avea fiţe şi figuri de mamă mamă,atrăgând ură şi duşmănie din partea multor persoane.Oricum,vin puicuţele la tine,tu eşti fericit,ele la fel.Ele te papă de bani,tu eşti fericit că sunt cu tine şi că bagi invidie în toţi.Dar apoi,observi că tu ai rămas fără bani,iar puicuţele râd de tine şi-şi bat joc.Afli că tu le iubeai ca un fraier ce eşti,iar ele,ca nişte puicuţe ce sunt,îţi iubeau banii.Dar oricum,încă nu-ţi pare rău,doar ai fost barosan tată,bani,piţi,big tits,big and nice asses,tot ce vroiai,ce puii tăi,nu?Dar apoi,mai realizezi că,tu defapt te-ai făcut de caca,căci observi că doar idioţii îşi fac poze cu munti de bani :)) Dude,oficial,eşti COCA ;;) MoneyMan Coca ;;)

Toate cele bune! Abia aştept alte poze cu tine and your money pe FaceBook ! ;;)

P.S.: Îmi cer scuze pentru nesimţirea mea,deoarece îmi permit să mă iau de tine,dar,îmi este relativ imposibil să mă abţin.

Iţ dă MoneyMan !, 9.4 out of 10 based on 16 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


4 comentarii

 1. Madalina la 29-05-2011 ora 18:51

  “Daca afla tactu’”.Creca tu esti defapt gelos pe el:. =)) E urat sa te iei de el asa,totusi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -4 (from 6 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 29-05-2011 ora 20:14

   Mor de ciudă :))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +6 (from 6 votes)
   Mergi sus
 2. Deea la 12-06-2011 ora 20:45

  băieţaşii ăştia aşa, plini de banii tăticului lor, se cred în al 9-lea cer. :)) da ei nu îşi dau seama cât de naşpa îi priveşte lumea. nu de ciudă, ci de proşti ce sunt ! :)) :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 3. Andreea la 24-09-2011 ora 21:05

  Madalina, nu il cunosc pe Dani, dar nu cred ca e genul de tip invidios si gelos cum spui tu .
  In legatura cu postarea, Dani ai mareeee dreptate cu tipi astia . :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site7 × opt =


Join

Join us as we spread the word.