15
Noi
2011

Povestea Sarei – 6

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.3/10 (22 votes cast)

Dacă e primul contact cu povestea sau altele, vezi: Partea I | Partea II | Partea III | Partea IV | Partea V.

Sergiu fu surprins de invitaţia Sarei, dar privind ceasul oftă şi îi spuse:
- Mi-ar plăcea mult, doar că … ştii … eu am tren … adică ştii, am avut pauză o oră şi acum intru iar pe cursă … cu trenul …
Sara fu mai mult ruşinată de refuzul lui decât de dezamăgire. Simţise cum parcă i se înmuiau picioarele şi începea să aibă regrete în priviţa invitaţiei făcute. Ea nu era genul ăsta de fată, şi se simţea cum că, făcându-i acea invitaţie, ea l-ar fi înşelat deja pe David. Se simţea vinovată, dar totuşi îndrăzni să spună:
- A, da. Ai dreptate. Păi atunci eu urc, că sunt obosită …
Nu apucă să mai spună ceva, că Sergiu interveni promt:
- Da, ştiu. Îmi imaginez că eşti extrem de obosită. Păi mi-a făcut plăcere să te întâlnesc iar, şi cine ştie, poate mai ieşim la o plimbare, ceva.
- Da, adică da, de ce nu? Suntem prieteni, nu?
- A, da, clar! Prieteni buni, corect?
- Da, prieteni buni.

În ultimele luni Sara s-a tot întâlnit în diferite oraşe cu Sergiu, deoarece ea începea să călătorească des în interes de servici. Defapt asta era doar o scuză ca să-l vadă pe Sergiu, căci afacerea ei începea să meargă din ce în ce mai prost. Îi plăcea aşa de mult de Sergiu încât devenea din ce în ce mai rece faţă de David, care şi el era mai mult plecat prin alte ţări. Ştia că nu e bine ce face, dar la urma urmei nu-i putea impune inimii anumite lucruri. Adevărul era că Sergiu era un tip foarte “şic” după cum tot îi zicea Sara. Dacă ajungeai să îl cunoşti mai bine observai că nu era deloc aşa de copilăros şi de misogin precum părea. Ba chiar era un tip cult, cu o cultură generală vastă. Chiar ea l-a prins de multe ori în cafenele cum răscolea paginile a mai multor cărţi groase cât trunchiul unui stejar bătrân. Da, Sergiu se părea a fi în realitate un profesor fără diplomă, un adevărat înţelept pe care Dumnezeu îl pedepsise făcându-l un biet conductor de tren.
Firma lui David devenise foarte cunoscută, devenind chiar o companie de top, ocupând primul loc din domeniul IT. Datorită firmei sale, David devenise celebru. Era chiar un Steve Jobs al doilea, inventând multe gadget-uri utile, cu o tehnologie aşa de avansată încât spuneai că e împrumutată de la extratereştri. Însă, datorită faimei lui, timpul liber i se limitase drastic, neavând de multe ori nici o oră liberă. Călătorea foarte des prin multe ţări, întâlnindu-se cu foarte mulţi oameni celebri.

Dar, odată cu celebritatea lui David, şi Sara devenise foarte cunoscută fiind soţia lui. Aşa, mulţi oameni care o cunoşteau de mică şi cu care copilărise o vedeau la televizor, în reclame şi auzeau de ea peste tot. Faima ei şi a lui David îi stârnise interesul unui mare interlop.

Acum ar urma să spun mai multe date despre acest interlop, dar nu ştiu. Tot ce ştiu este o discuţie între el şi oamenii săi, pe care am auzit-o din diverse surse.

- Cuc, Sabie, la mine imediat ! ţipă Don Luca.
- Da, da şefu’, ne-aţi chemat?
- Da! Mă, voi aţi auzit de firma Gigant IT?
- Şefu’ glumiţi nu? Normal ! Am acasă multe produse de la ei ! Cum să nu ştiţi nimic despre firma asta?
- TACI IDIOTULE ! Am zis eu că nu ştiu nimic ?! Imbecilule, am întrebat căci vroiam să ştiu dacă aţi auzit de cel care o conduce ! Dar tu cum eşti prost mă iei la mişto ! Vezi pistotlul ăsta? Zi, îl vezi ?!
- D-d-da-da da …
- Ai grijă să nu fie ultimul lucru pe care îl vezi ! Aveţi două zile în care să aflaţi totul despre nevastă-sa ! Eu am auzit cum că ea ar fi fost curvă de mică, dar vreau ca voi să aflaţi tot, aţi înţeles?
- Da şefu. Sara o cheamă pe curva lui, nu? Eu am auzit de la unul Sică, un tovarăş bun care a fost amic cu ea cum că se ardea curva pe alcool şi droguri. Mare curvă şi asta. Uite acum şefu’, e vedetă. L-a prins pe ăsta şi acum uite unde a ajuns. Sigur se arde la greu cu el, de stă ăsta cu ea.
- Taci bă taci ! Ia-l pe Cuc şi faceţi ce v-am spus !

Aşa că cei doi se duseseră direct la Sică, încercând să afle mult mai multe informaţii despre Sara. Sică le spuse totul, ba chiar le arătase şi filmuleţele în care Sara era o adevărată vedetă porno. Cei doi au rămas uimiţi când au văzut în ce stil de prostitua Sara. Era clar, cu aceste informaţii Don Luca a devenit şi mai interesat de ea, calculând cât ar câştiga de pe urma ei. Dar totuşi nu vroia să o trimită la produs, ci se gândea că totuşi e posibil ca David chiar să o iubească de stă cu ea aşa de mult timp. Deci dacă ar fi aşa, David ar face orice să o salveze pe ea, nu? Aşa că, Don Luca făcuse un plan bine pus la punct. Le spusese băieţilor exact ce să facă, aşa că în scurtă vreme Sara fusese urmărită în orice clipă, ca ei să vadă când e momentul cel mai bun de a o răpi.

Într-o zi, Sara a plecat spre Bucureşti, fiind urmărită de cei doi. Ajungând în gară, Sara a dat să meargă pe un drum mai întunecat, ca să ajungă la un hotel. La un momentdat a mers printr-un gang îngust şi puţin circulat. Calculând ca fiind un moment bun ca să o răpească, Cuc s-a dus la ieşirea din gang iar Sabie a mers în spatele ei. Astfel cei doi au prins-o la mijloc.

- Te rog, lasă-mă să trec, mă grăbesc…
- Eheeee, Sara Sara, curvă mică ce eşti. Uite ce fel ai ajuns să te îmbraci, uite-te la tine, o asemenea personalitate să nu aibe maşină cu şofer? Păi cum, nu te gândeşti că mulţi te-ar putea ataca pe stradă? Vedetă vedetă, dar tot locurile întunecate şi ferite de ochii lumii îţi plac.
- Dar cum îţi permiţi să îmi vorbeşti aşa?
- Fă, uite cum stă treaba. Tu eşti o mare curvă care se arde pe droguri şi alcool. Ce-i faci lui David de stă cu tine de atâta vreme? Defapt întrebarea n-are sens. Se ştie de unde ai plecat, şi mai ales cât de bine făceai oral. Erai renumită în cartier pentru guriţa ta şi pentru talentul tău nativ de a o suge. Bravo Sara. A, da, şi mai sunt şi acele fimuleţe când te ardei bengos.
- De unde ştii astea? Cine eşti, ce vrei?
- Fă, taci ! Eu vorbesc aici, tu doar asculţi, eventual execuţi comenzile ! Curvă de doi lei ce eşti ! Sabie, curva asta are prea mult tupeu, ia pune-o la respect.
Sabie o trase de păr pe Sara, o trântise jos şi cu putere îi trase un picior în coaste.
- Dacă ţipi, te omor aici, ai înţeles fă? îi spune Cuc.
- Ce vreţi?
- Fă, nu înţelegi. Ţi-am zis că eu vorbesc aici ! Sabie, mai ardei una !
Puterea loviturii lui Sabie o culcă de tot la pământ pe Sara. Sabie era un om mare, puternic, plin de tatuaje şi cu cicatrici multe pe faţă. Acestea erau semne clare că Sabie îşi merita cu desăvârşire porecla.
Amândoi au început să-i mai aplice fetei câţiva pumni şi picioare, apoi au luat-o pe sus, urcând-o într-o maşină care apăruse la ieşirea din gang. Cei doi aveau mulţi oameni ce îi ajutau la îndeplinirea misiunilor date de Don, aşa că Sara o încurcase tura asta mult mai rău. Don Luca stăpânea cam toată ţara, având oameni destui prin fiecare oraş. Deci oriunde Sara s-ar fi dus, era oricum sub ochii lui.

Sfârşitul părţii şase.
Vezi FINALUL

Povestea Sarei - 6, 9.3 out of 10 based on 22 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


11 comentarii

 1. Alle ;x la 15-11-2011 ora 16:22

  Interesantttttttttttttttttt =p~ Continuarea pe cand?:D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 2. Mada la 15-11-2011 ora 19:36

  Super,parca=i un film 8->

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 3. dAniELa la 15-11-2011 ora 19:56

  hai cu partea 7 :x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 4. Alice la 15-11-2011 ora 20:31

  Iar vrei sa ne tii in suspans?

  Chiar foarte fain tot ce ai scris pana acum.

  Astept si partea a7a:* :*

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 5. Cristina Badulescu la 16-11-2011 ora 08:29

  Ce sa zic? O poveste interesanta, captivanta chiar, sper ca si finalul sa fie pe masura ei\:d/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 6. Adriana la 16-11-2011 ora 18:15

  Si am citit si partea a6a:X :X …super!!!Astept partea a7a,curioasa:D :D .Apropo foarte tare faza cu ‘gadget-uri utile cu o tehnologie…imprumutata de la extrateresti’:)) :)) sau ‘Cuc,Sabie’-interesante nume:)) :)) =)) :-? Multa inspiratie in continuare:-b d

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 7. Alina la 28-11-2011 ora 19:15

  dani knd apare part 7 :-s :(( ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 29-11-2011 ora 14:18

   Nu ştiu.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: -1 (from 1 vote)
   Mergi sus
 8. Oana la 22-03-2012 ora 19:18

  Super poveste!!:x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 9. Mikidutsa Miha la 16-10-2012 ora 13:30

  foarte superba povestea vrem continuarea:X

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 10. Danutza Dana la 02-02-2013 ora 22:13

  interesanta tare poveste, asteptam continuarea;)) :*

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site3 − = doi


Join

Join us as we spread the word.