10
Mar
2012

Prostia pe internet !

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.8/10 (28 votes cast)

Dragi prieteni, din start vreau să vă rog să nu mă urâţi prea tare pentru că mă voi lua extrem de tare în acest articol de iubitul vostru facebook. Ştiu că este aproape inevitabil să nu vă supăraţi pe mine pentru mica mea îndrăzneală, dar nici că se mai poate.

Nu este vorba că urăsc Facebook-ul pentru că nu am mii de prieteni pe el şi că nu sunt popular. Ba din contra, fără prea mari eforturi am peste 4.000 de prieteni şi sunt destul de popular. Însă, nu zic asta ca să mă laud, ci să vă arăt că nu îmi este ciudă că nu am un cont “şmecher” pe acest site.

Marea mea problemă este totuşi că ne prostrim pe zi ce trece din cauza lui. Ştiu că sună ciudat acest lucru pentru că vine de la unul ca mine, care lucrează în domeniul informaticii, şi care efectiv stă la calculator mai mult din jumatatea unei zile.
Ideea este că eu unul am cont pe acest site pentru a-mi promova articolele şi proiectele, şi pur şi simplu pentru a mai cunoaşte persoane. Nu cred că este ceva rău în asta, şi sunt mai mult ca sigur că şi voi faceţi cam la fel, adică staţi pe Facebook ca să mai cunoaşteţi pe cineva, să mai agăţaţi o fată / un băiat, chestii, prostii.

Totuşi, ce-i cu supărarea mea pe Facebook ?
Mulţi dintre voi, încet, încet, aţi devenit dependenţi de el, ba chiar obsedaţi. Dacă plecaţi uneva cu x şi nu postaţi pe site “la o bomboană cu X în Y Place” nu vă simţiţi bine :)) Staţi cu orele pe el şi faceţi toate tâmpeniile. De ce mă mir când fetele de 11 ani au cont pe facebook şi la starea civilă au “într-o relaţie cu … ” ? :)) Ba chiar la o fată de 13 ani am văzut că era căsătorită cu unul de 25 de ani =)) Evident, pe Facebook, căci în realitate nu ştiu situaţia.

Şi ce mă stresează cel mai mult e faza asta cu relaţiile pe Facebook. Cunoşti pe cineva, te bagi cu ea, şi pui pe Facebook, ca să afle frate tot site-ul că bă, tu ăla mare şi şmecher ai agăţat-o pe pisy mik shi r3@ :)) Stresant e faza că atunci când problemele intervin în relaţia voastră, unul din voi NEAPĂRAT trebuie să pună pe site la starea civilă “E complicat” ca să afle toţi că vă certaţi. Şi ai mai tare chestie e atunci când voi vă despărţiţi. Luna de pe cer se prăbuşeşte şi relaţia voastră ia sfârşit, aşa că, obligat-forţat şi pe Facebook relaţia e upgradată “X went from it’s complicated (sau in a relationship) to single” :)) şi toţi vin şi dau like la schimbarea stării tale civile =)) :)) Uite frate câţi prieteni buni ai / câte amice bune ai, de se bucură ca te-ai despărţit şi eşti lonely again. =)) Plus că se mai trezesc şi câţiva ce mai lasa şi două , trei comentarii ca toată treaba să fie bună, gen “ieee :X :X :X acum eşti doar al meu pisy :X :X :X ” sau “făă :X :X să te fuuuuut =p~ că acum pot, că eşti singură :X :X (nu că nu puteam şi când erai cu fraierul ăla :-j =)) :)) )

Chiar vă place aşa de mult ca toti să afle ce faceţi ? “la wc – mă cac – cu hârtia igienică si laptopul » Like – Share – Comment” =)) :)) Sunt curios, când faci sex pui şi pe Facebook ? “Sex cu Iubyyyy in my bedroom când părinţii nu-s acasă » Like – Share – Comment ” =)) :)) ?

Asta chiar mi se pare cea mai de rahat chestie .. Te duci la cineva acasă, şi dacă nu pui la stare pe site ” La un futai cu X la X acasă la ora XY ” nu te simţi bine. Simţi că eşti constipată dacă nu faci asta =))

Ştiu că v-am dezamăgit teribil că m-am luat de mama voastră, Facebook-ul, care vă hrăneşte şi vă dă mereu bani de buzunar, dar na, cum ar zice unii, trebuie şi DanyDeejaay să mai comenteze aiurea uneori, că altfel îi merge prost 7 ani. :))

Acum serios, de ce trebuie să ştie toată lumea de pe site ce faceţi voi, când, unde, şi cu cine ?! Dacă la prieteni aveţi un obsedat sau criminal, fără să ştiţi, şi ăla vine şi vă violează / tranşează în două secunde, că de, aţi spus voi tot =)) Sau când vă certaţi cu cineva pac, stare pe facebook, ca sa afle toţi că eşti tristă şi vrei atenţie =)) :))

Chestiile astea într-o relaţie duc de multe ori la ceartă, lucru dovedit ! De ce faceţi publică pe internet relaţia ?! Ce fel de relaţie mai e şi asta ? Când până şi tactu’ poate vedea ce faceţi voi ? =)) Dude, relaţia e alcătuită din doi, nu dintr-o mie, două, trei. :))

Mai ales că e întrecerea asta indirectă de a avea câţi mai mulţi prieteni pe Facebook. Staţi liniştiţi, maximul e de 5.000 de prieteni, iar, din experienţă proprie, de pe la 2.000 de prieteni începeţi să fiţi roşi la cap cu sute de noutăţi dacă nu intri pe site o oră :)) Plus că o să vă meargă şi mai greu site-ul, o să primiţi sute de cereri la diferite aplicaţii virusate sau jocuri pentru a le fi vecini altora =)) :)) Da, măcar aşa să fii vecin de fermă cu Eminem sau 50Cent =)) :))

Plus că odată cu acest site, prostia omeneasca e testată la maxim când apar acele evenimente cu “Primii 500.000 de participanţi primesc moca un iPhone” =)) :)) :)) ‘ai du-te-n … mea de idiot =)) Cum să crezi aşa ceva ? =)) Şi când mai vezi că mai şi participa 499.999 de persoane te bagi repede să dai “Participă” ca să primeşti şi tu un iPhone moca =)) :))

Aş avea multe lucuri de spus despre acest site, lucuri negative, pentru că utilizarea acestui site în mod frecvent, mai mult decât e necesar, duce la multe probleme în viaţa reală, precum certuri cu amicii că nu ai dat like la nu ştiu pagină de rahat, certuri cu amicele că nu le-ai dat like şi comentarii la poze, ameninţări cu moartea că i-ai dat like iubitei lui x, certuri în cuplu că ai dat like la o poză cu una mai decoltată, şi tot aşa.

Oricum, dragi duşmani, căci după acest articol sigur mă consideraţi inamicul vostru nr. 1, acum două zile Facebook-ul a fost pus la pământ două ore, dimineaţa, de cei de la Anonymous, acea grupare de hackeri din toată lumea ce luptă pentru internetul free, care a picat site-urile NASA, FBI, CIA, Casa Albă, a spart baza de date a Pentagonului, etc. Nu ştiu sigur dacă ei au picat Facebook-ul, dar aşa am aflat din surse mai sigure. Aşa că, probabil în scurtă vreme Facebook-ul va fi închis dacă ACTA va trece în final, premul şi Yutube-ul, şi multe alte siteuri mari.

» Dacă am greşeli gramaticale sau de exprimare, credeţi-mă, sunt foarte obosit şi tastez destul de repede ca să nu-mi uit ideiile (câteva sigur am uitat:)) ).

Prostia pe internet !, 9.8 out of 10 based on 28 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


9 comentarii

 1. jdn la 10-03-2012 ora 01:14

  era si cazul sa o spuna cineva :) . s-au tampit de tot cu cel facebook

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +8 (from 10 votes)
  Mergi sus
 2. mada la 10-03-2012 ora 20:07

  Facebook ii tine in viata !!! chiar imi intrebam niste colege ce s-ar face daca nu le-ar mai da nimeni like :-s .Vaaii,ar fi oribiil !!! 8-|

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 3. ramona la 11-03-2012 ora 16:41

  o haide. .. 99% din ei traiesc,respira,mananca pe facebook … obisnuieste-te … daca Doamne feri le inchide zucker siteul o sa fie + 999.999 de sinucideri :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 4. Alexandra la 12-03-2012 ora 10:30

  ai dreptate in tot ce ai scris mai sus;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 5. geo la 12-03-2012 ora 19:26

  Hai taci ca si tu aveai “intr-o relatie” cu Bbe Giulia, si ea iti scria pe perete “Te iubesc” sau alte chestii. Voi de ce v-ati facut relatia publica pe internet?:)) =))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 13-03-2012 ora 14:51

   Şi ia vezi, acum mai este relatia pe Facebook ? Nu. Pentru că mi-am dat seama mai târziu de chestia asta. Şi aici era vorba cam de altceva, nu neaparat de publicarea unei relaţii pe Facebook.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +2 (from 2 votes)
   Mergi sus
 6. geo la 13-03-2012 ora 14:57

  Ai zis clar… ce trebuie sa stie toata lumea cu cine esti tu :)) . Hai Dany, stii bine ca iti ador site-ul, dar articolul asta…trebuie sa recunosti ca te regasesti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 7. Crizzy
  Crizzy la 18-07-2012 ora 15:54

  Sincera sa fiu am avut si eu facebook dar pur si simplu deja devenea stresant cu cereri de joc invitatii la aplicatii …abonari de care habar nu aveam;;) De accea l-am si desfintat;;) ca ma dispera prea tare plus ca am auzit ca datele personale de pe facebook se publica pe nu stiu unde;;) asta nu stiu daca este adevarat;)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site− doi = 1


Join

Join us as we spread the word.