2
Ian
2013

Stand-down Comedy » 1

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 8.8/10 (6 votes cast)

Ştiuuuuuuuuuu, nu am mai postat de ceva vreme, foarte multă vreme, un articol, spun eu, mai amuzant.

Am mai multe idei de spus, aşa că nu puteam găsi un titlu mai bun decât cel de acum.

Că tot a fost Revelionul, am să mă leg oleacă de el. Mă tot uit pe internet, atâtea poze făcute, care mai de care şucară, care mai de care goală, şi tot aşa. Stând aşa şi vorbind cu o fată, mă întreabă aşa uimită că de ce nu am poze de Revelion “Dane, eşti sărac ? Nu ai bani de un aparat foto ??” :)) . Îi spun că nu mi se pare aşa o zi specială, căci nu ştiu ce să fac, să mă bucur că se termină un an de rahat sau că vine altul ? :)) Că na, la noi e alt mod de dezvoltare, noi ne întoarcem în timp. :)) Fata, auzind astea, face o faţă de poker (poker face) şi începe “NU ! Ce ?! Cum ?! NU ! E ziua în care îţi faci cele mai şmechere poze pentru Facebook !!!” … Care cele mai şmechere poze ? :)) Că în toate avem o faţă de beţivi, tot felul de mutre care mai de care stupide la care şi un orb ar zice “Ha-ha, în poza asta erai beat!” :)) Adică bine, sunt acele poze făcute înainte de a pune gura pe băutură. Acele poze nu rezistă ca avatar mai mult de o zi, că după câteva zile pac, apare o poză nouă în oglinda de la baie ! :)) Aşa că de ce pierdeţi domnişoarelor, sau mă scuzaţi, doamnelor, că domnişoare acum nu prea mai sunt :)) , de ce pierdeţi atâtea ore să vă faceţi nişte poze pe care apoi le inlocuiţi imediat ? :)) Voi nu ştiţi să vă distraţi ! Uitaţi-vă la noi, băieţii, cât timp vă faceţi pozele noi bem tot şi urlăm şi dansăm ca nişte maimuţe ! Asta da distracţie ! :))
Şi te uiţi, peste tot Facebook-ul vezi la greu poze de Revelion, uneia îi vezi chiloţii, alteia îi vezi o ţâţă :)) Ar trebui pusă o atenţionare “18 +” sau “Atenţie, sfârcuri la vedere !” :))

Şi dacă tot sunt la capitolul cu fete, să mai zic ceva despre ele. Puteţi voi băieţilor să le faceţi toate poftele ! Le puteţi da flori zilnic, să le faceţi complimente zilnic, să le pupaţi în fund, dar mereu, mereu ele vor găsi ceva de care să se ia ! Şi când găsesc, uită tot ce i-ai făcut bun ! Unde o să vezi o fată care să zică “Băăă !! Tu îmi faci complimente !! De ce ?!?! DE CE ÎMI ADUCI MICUL DEJUN LA PAT ?? Ce, crezi că eu sunt prea grasă să ajung la bucătărie ?! Tu nu mă iubeşti ! De ce mă resfeţi, de ce ?!!!” :)) NU ! Nu o să vezi aşa ceva niciodată ! Sau doar când sunt bete. :))

Şi încă una bună aşa, de Revelion. Unde am petrecut trebuia să mai vină cineva, dar respectivul când a auzit manele a făcut 180 de grade şi dus a fost. Păi mă scuzi, dar ce prepeliţa mea asculţi tu de Revelion ? Motzart ? Amadeus ? Metalica ? Ce puii mei asculţi tu dacă nu şi manele ? Eu unul nu îmi pot imagina cum poţi da din cap ca un muţulache de la luneta maşinii toată noaptea ! :)) Dar totuşi ar fi funny să ai unul d’ăsta la o petrecere, să îl întrebi orice iar el să dea din cap :))

Cam atât am avut de spus, cred şi sunt mai mult ca sigur că mi-am ieşit din mână, dar sper să intru iar în ea. =))
Dacă am uitat ceva, urmăriţi-mă pe Facebook. :))

Stand-down Comedy » 1, 8.8 out of 10 based on 6 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


5 comentarii

 1. Roxana Nicoleta Serban la 02-01-2013 ora 14:56

  Nu sunt de acord cu tine, tot ce iti spun e ca poti face petrecere si fara manele, sunt multe alte genuri muzicale pe care poti dansa. Cat despre fete si cum zici tu ca nu suntem niciodata multumite, incearca sa nu mai iesi cu minore de 16 ani.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +6 (from 8 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay
   DanyDeeJaay la 02-01-2013 ora 17:11

   Ştii tu că ies cu fete de 16 sau sub 16 ani ?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: -3 (from 5 votes)
   Mergi sus
 2. Denisa la 09-01-2013 ora 11:59

  Cat de inganfat ! Noi mereu fetele suntem alea rele numai noi suntem de vina voi niciodata nuuu … Nu cred ca tu n-ai gresit vrodata si ca nu ti-ai batut joc de vreo fata care poate chiar a tinut la tine . Asa ca nu ne mai face atata reclama prosta noua ca nici voi baietii nu sunteti prea departe de noi .. pt ca unii habar n-au sa aprecieze ce au langa ei si perd persoana iubita din prostia lor !! Nici nu va dati seama ca sunt fete care apreciaza orice mic gest va uitati numai la panarame si ne comparati cu ele , nu stiti sa apreciati o fata adevarata!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 3. Dana Sima la 13-01-2013 ora 20:20

  Ai un mod amuzant de a expune realitatea! Bravo, meriți toată aprecierea mea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 4. Jessy la 31-01-2013 ora 19:26

  :)) )..Chiar amuzant articolul ;))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe sitenoua − 2 =


Join

Join us as we spread the word.