20
Sep
2011

Sub Papuc S.A.

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.6/10 (21 votes cast)

Revin iar, după o absenţă zic eu neevidentă :d

Din prima vă zic că acest articol se referă la toţi cei care sunt ţinuţi “sub papuc” de către persoana iubită, fie ea de sex masculin sau feminin, sau chiar neutru, după caz. :))

Am mulţi prieteni, pe care sincer îi compătimesc ironic şi pe care nu îi înţeleg în multe cazuri.
Ideea stă aşa; acum câteva zile am cunoscut o fată pe Facebook. Nu ştiu cum am ajuns noi să vorbim pe acel chat, şi iar nu ştiu cum am ajuns la o discuţie la care tânăra îmi răspunde cu “e gelos iubitul, face urât”. Ha? Scuze, dar din ce îmi amintesc eu, era vorba parcă să vorbim pe Messenger, la care ea speriată că vai mie, dacă vede prietenul ei că are băieţi în listă? :O Ce mă? Şi dacă ai ce? E gelos că ai băieţi în listă? De ce? El nu are fete în listă? Dă-o-n puii mei, ai tăi şi ai noştri de treabă. Dacă ai gagiu nu ai voie să vorbeşti şi cu alţi băieţi? Nu te lasă să vorbeşti şi cu alţi băieţi? Chiar dacă sunt doar colegi de clasă, de liceu şi simpli prieteni? Scuze, dar din ce îmi amintesc mai ziceai că face extrem de urât şi urlă la tine dacă vorbeşti cu unu pe mess, da? Atunci, eşti fraieră ! Ca să nu te fac altfel. Ţi-am zis şi pe Facebook chestia asta. Te superi, nu te superi, nu-mi pasă. Eu îţi zic doar aşa; de ce accepţi tâmpenia asta? “Il iubesc.. ” .. Da .. câcat ! Şi pentru asta te laşi practic călcată în picioare şi ţinută sub papuc? Girl, shit ! Ai .. ăăă .. câţi ani ai? Nu de alta, dar nu m-a interesat acest detaliu, oricum, e mai mică de cât mine, dar nu cu mulţi ani. Să revin .. dragă leidi (lady pentru cei care cred că nu ştiu cum se scrie defapt) .. tu la vârsta asta te căsătoreşti cu el, ca să îi accepţi tâmpeniile astea? Şi chiar dacă, tot nu merge.
Să îţi blochezi practic viaţa de pe acum? Uat-Dă-Fuc ??!?!! Sincer .. am păţit şi eu .. să iubesc o fată şi să facă urât, ba chiar să îmi interzică să vorbesc cu o amică bună. Ce face mă? Serios, am lăsat-o. Nu îmi pare rău acum, deşi atunci totuşi regretam că am lăsat-o .. pana mea şi a ta, o iubeam. Mă rog.

Ideea e că eu unul nu suport ca o fată să îmi pună limite, în sensul că “Bă ! Nu ai voie să ieşi cu băieţii la o bere ! Ştergi toate fetele din lista ta de Messenger, de facebook, etc .. nu mai vorbeşti cu ele ! Mereu stai cu mine, faci ce zic eu ..” .. ” Wow ! Uşor, chill tractor ! Unde te crezi? Pe câmp? Te crezi tractor şi pe mine mă vezi fân? :)) Trage frâna de mână soro !” .. Nu aş accepta, mai ales la vârsta asta.

Da, înţeleg, uneori e urât ca tu să ai iubită şi să o arzi cu altele mai mult decât cu ea .. dar totuşi .. nu se cade ca ea să îţi interzică chestiile astea. Ştii ceva? Sincer, m-aş lipsi de una cu care oricum nu cred că aş sta mai mult decât câteva luni sau 2-3 ani, decât să mă lipsesc de o amică spre exemplu, pe care o ştiu de ani buni şi cu care cred că aş rămâne amic încă pe atât.

Şi acum cred că săriţi pe mine gen “Taci bă fraiere ! Tu care nu ai iubită comentezi? Lasă fraiere, o să ai, o să o iubeşti, o să vezi că vei face ce zice ea !” .. Nuuuu. Sincer. Eu de fel sunt acel gen de om lăsat liber. De mic stăteam până târziu afară, de ani buni practic fac ce vreau, în sensul în care sunt liber, tata nu zice nimic că “Bă .. la 10 acasă!” sau chestii de genul. Probabil că acum gata, puneţi eticheta “Bagabond!!” Nu. Sincer nu sunt aşa. Am avut şi relaţii calumea, serioase, de durată, etc.

Faza e că, în primul rând, e de câcat să îi interzici persoanei iubite să nu vorbească cu cei de gen opus, etc. Dacă l-ai iubi cu adevărat, fată, ai avea încredere în el. Plus că, ce, tu nu vorbeşti cu băieţii? =))

Am întâlnit multe cazuri în care fetele săreau cu gura pe iubiţii lor, că uite, o ai pe aia, aia, aia şi aia în listă! DE CE?!?!?! Şi pac.. începeau scandalurile .. Pe când defapt ele aveau baieţi în lista fără număr =)) :))

Ştiţi ce, eu am o vorbă printre altele: Dacă el/ea îţi interzice astfel de lucruri sau face urât la ele, e clar; te înşeală şi îi e frică să nu păţească la fel din partea ta. :)) Sau etc.

Eu, personal, dacă aş păţi aşa, şi aş mai da peste una care să îmi interzică să mai vorbesc cu fetele şi să mai ies cu amicii mei, să-mi bag eu ceva de nu îi fac la fel :)) Dacă ea sare cu gura că vorbesc cu X-uleasca, să vezi ce voi sări şi eu cu gura pe ea că vorbeşte cu Z-âtulescu :)) Ţipă la mine de gelozie? Stai fată aşa, că şi eu pot ţipa :))

Şi cu acest articol v-am zis părerea mea legată de astfel de chestii. NU le suport ! “De ce vorbeşti cu aia? Dar cu aia? Ieşi cu băieţii şi cu mine ce faci? Eşti porc !” :)) “Da madame, vorbesc cu aia pentru că îmi e o amică bună, aia e colega mea şi cealaltă e o amică de liceu. Ies cu băieţii pentru că dacă sunt cu tine asta nu înseamnă că trebuie să stau 24 cu 24 cu lângă tine.” .. “Nu mă iubeşti, e clar! Mă înşeli, îţi baţi joc de mine :-j ” .. “Nu. Te iubesc, eşti iubita mea iar ei şi ele îmi sunt amici şi amice. Dacă tu eşti geloasă pentru asta şi îmi interzici înseamnă că eşti prea posesivă sau proastă pentru că eşti geloasă aiurea. Nu îmi bat joc de tine, ci tu de mine. Nu eu îţi interzic să te vezi/vorbeşti cu prietenii tăi!” ..

Prieteni, dacă vă simţiţi şi vă supăraţi pe mine, asta e. Nu-mi pasă. Cândva o să-mi daţi dreptate, acum sunteţi prea “Sub papuc” şi nu vă daţi seama.

Şi, pe final de articol, dacă-mi permiteţi, un mic sfat prietenesc: NU vă lasaţi prietenii buni, cu care vă ştiţi de n ani pentru o piz…pentru o păsărică. Mai ales la vârsta asta (14 – 20 ani). Vorba aia, fata e pentru o anumită perioadă de timp, amicii sunt pe viaţă. Şi vice-versa, adică e valabil şi pentru fete.

După o anumită perioadă o să vedeţi că relaţia voastră va deveni monotonă, şi după ce încercaţi multe lucruri ca să nu mai fie monotonă, tot va deveni la un moment dat. Atunci veţi regreta cel mai mult că aţi renunţat la amici !

Eu încă regret, chiar dacă nu mai sunt cu respectiva de mult timp ..

Sub Papuc S.A., 9.6 out of 10 based on 21 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


18 comentarii

 1. N-am nume :D la 20-09-2011 ora 15:41

  Foarte adevarat articolul, recunosc….si eu sunt posesiva :”> si eu imi fac probleme…” e cu altii, nu ma iubeste”:-w :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
  Mergi sus
 2. Andreea la 20-09-2011 ora 17:22

  Foarte adevarat! Daca il/o iubesti, nu e nevoie sa.i interzici sa nu vb cu x, y, z. Sunt de aceasi parere:* .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Mergi sus
 3. Andreea la 20-09-2011 ora 17:24

  Sunt de aceasi parere cu tine:* **

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Mergi sus
 4. Roxx la 20-09-2011 ora 17:45

  total de acord…multumesc lui dumnezeu ca sunt cu o persoana cu care nu am probleme de genu’ :d :”>

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Mergi sus
 5. alexa la 20-09-2011 ora 17:48

  Bun articolul:D ..Sincer ai dreptate in multe privinte:)>- :x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Mergi sus
 6. deea$ la 20-09-2011 ora 18:26

  mda intr-un fel ai dreptate dar daca unu dintre ei e gelos nu inseamna ca inseala…pur si simplu poate tine prea mult la persoana respectiva…si nah asta cu prieteni..ok iesi cu ei dar cum am patti eu nonstop in fiecare seara?? e las-o balta nici asa…..poti iesi cu prieteni sau asa si daca mergi cu iubita sau invers o fata poate iesi cu prietenele si daca merge cu iubitu……parerea mea…sincer! nu as accepta sa mearga mereu cu alti si eu acasa…ori amndoi ca un cuplu ori pa si fiecare cu cine vrea si gata!….nu mai ai nici o abataie de cap1!.decat sa o inseli si apoi sa ii spui sti nu cred k a fosat bn s afim imrepuna…parerea mea repet! …amndoi sua fiecare pe drumul sau!:) ;) ;) @};- :-$

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 20-09-2011 ora 19:09

   Alo, gara ! Eşti pe lângă subiect ! Citeşte de mai multe ori articolul să vezi despre ce vorbesc aici !

   “ok iesi cu ei dar cum am patti eu nonstop in fiecare seara?? ”
   » Unde vezi tu că ziceam ceva de mereu? =))

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +5 (from 7 votes)
   Mergi sus
 7. Deutsa la 20-09-2011 ora 18:28

  Sunt de acord cu tine… :0.. Foarte bun articolul…:x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 8. BlOoOnda^ la 20-09-2011 ora 19:19

  Mda.Stii foarte bine parerea mea!!Stii foarte bine ca prin asta am trecut si eu si ca acum e altel treaba.Ce e drept…asa este.Nu e frumos sau mai bine zis…omenesc sa interzici cuiva ceva anume.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 20-09-2011 ora 19:36

   Îmi pare rău pentru tine

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +6 (from 6 votes)
   Mergi sus
 9. Deea^^ la 20-09-2011 ora 20:27

  Foarte bun articolul , ca şi celelalte de altfel :) ! Sunt de acord cu tine.Am dat şi eu de astfel de persoane care îşi “ţin sub papuc” persoanele iubite.Ei bine , cum ai dat si tu de înţeles gelozia este ok , dar in acele cazuri când interzici ceva cuiva, se exagerează.După părerea mea asta e prostie , nu iubire.Dacă ai iubi ,nu ai face ca toate animalele :)) …deci bun articol!Bravo Dany!

  (*) (*) (*) (*) (*)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
  Mergi sus
 10. Mr. Me la 21-09-2011 ora 17:46

  Esti un ratat:)) …deaia nici nu ai nicio prietena;) …intr o relatie mi se pare normal totusi sa nu mai vorbesti cu alte persoane de sex opus pe net:-?? …cel putin parerea mea…si cand zic sa vorbesti mam referit la flirturi si chestiii de genu..si daca iubitu respectivei era asa gelos banuiesc ca avea motive;) …daca continui sa fii asa “genu liber” :)) …te asigur ca nu vei avea prea curand vreo prietena:)) …sau prieten:-\ “…depinde ce preferi;)) …pentru ca intro relatie tre sa lasi si de la tine;) …sau marog…cautati o curva proasta si aia va sta cu tn doar:))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -3 (from 7 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 21-09-2011 ora 20:18

   Eu cred că ar trebui să mai citeşti de 10 ori articolul deoarece nu ai citit bine ce am scris ! NU am zis nimic de flirturi sau chestii de genul, ci doar că dacă vorbeşti cu colega ta de clasă, spre exemplu, tipa îţi sare în cap ca nu ştiu ce, şi tot aşa.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +2 (from 2 votes)
   Mergi sus
 11. flory la 22-09-2011 ora 11:44

  sunt de acord cu tine…cine iubeste cu adevarat nu ar trebui sa fie geloasa si sa ii interzica persoanei iubite chistii de genu nu asa ii demonstreaza cat il/o iubeste…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 12. flory la 22-09-2011 ora 11:46

  chestii**

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 13. Mi-am găsit nume: GEorgiana :P la 22-09-2011 ora 17:20

  Dragă Mr. Me ce cauţi pe acest blog? Daca nu îţî place aici unde Dany îşi exprima părerea şi chiar are foarte mare dreptate , mergi draga mea la sălamior sau guţă al tau sî lasă-ne ca e vai de capul tău…dupa cum vorbeşti ar trebui sa te preocupe gramatica nu să îl faci pe Dany ratat;)

  Danyyyyy nu o/îl băga în seamă ;) ! Eşti cel mai bun \m/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 14. Luminita la 25-09-2011 ora 13:32

  Hmm …… da ai mare dreptate .. si eu am multi prietenii .. care isi tin iubitele “SUB PAPUC “ … de exemplu..eram odata la o petrecere .. si erau doi prietenii de ai mei .. si ghici ce faceau …. ? :)) … in loc sa se distreze … isi stergeau numerele din telefon .ca ce vb cu asta … ca ce treaba ai cu asta .. pe mn m`a bufnit rasu … da `o nabii de treaba dak aqm imi fc asa … dapoi … cand ne`om casatori … :)) ma iei la bataie .. ca ma sunat colegu =))

  Si ultima parte … ai totala dreptate … sa nu`ti lasi prietenii buni ptr o piz ..sau p***… am patit`o pe pielea mea … ca cea mai buna prietena a mea ,…. ptr o consideram ca o sora … sa ma lase …ptr un baiat … off …!!! da ..aqm ea regreta ;))

  si spor la mai multe articole dany :X !!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 15. Deny la 02-07-2012 ora 22:56

  Pff… Si eu sunt geloasa, chiar foarte uneori.. dar nici chiar asa :-j

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site2 + noua =


Join

Join us as we spread the word.