10
Mai
2011

Viaţa pe Messenger

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Ştiu,ştiu,ar fi trebuit să nu mă fi grăbit în a scrie un nou articol,dar sincer,nu m-am putut abtine.

Tura asta nu mai scriu despre piţi,despre coca,şi tot aşa,ci,m-am gândit să descriu în mare parte Viaţa de pe Messenger.Da,ştiu,şi eu duc o viaţă pe Messenger extrem de agitată,căci nu stau locului nici 2 minute.

Doar că,prin absurd,să presupunem că nu aş mai lucra,ci că aş sta toată ziua lejer la pc,cu până în pantaloni,cum fac mulţi alţii.Nu,nu încerc să zic nimic,doar că observ că multă lume stă la greu pe Messenger,şi ce mă surprinde mai mult e că ei nu stau degeaba,ci vorbesc cu prietenii mereu,fapt ce mă îngrijorează,pentru că în loc să vorbească cu ei live,afară,etc,mai mult vorbesc pe Messenger.Ştiu ca fiecare dintre voi are şi o viaţă socială,vizibilă mai mult sau mai puţin,dar mulţi dintre voi,în mare parte discutaţi cu prietenii pe Messenger,corect?

Nu zic că eu nu fac asta,doamne fereşte,datorită jobului trebuie să fiu online mai tot timpul,aşa că,slavă mie că nu am înnebunit încă.
Cât despre cei care nu lucrează şi îi văd toată ziua pe mess,slavă lor că nu au înnebunit de plicitseală… Dar stai! Ce spun eu aici?Ce plictiseală? Cum să te plictiseşti când ai atâtea opţiuni de a face? Adică..te plictiseşti? Ok,poţi începe să dai mass-uri stupide prietenilor tăi cu “Mi-a murit pisica :( Sâmbătă seară fac cinste cu colivă!” , “Fetelor,Gigel e sculat,veniţi la una mică?:> ” , “Ce părere ai despre mine? 1. Sunt adorabilă :x . 2. …. 3 … ” şi tot aşa.. Scuză-mă .. dar dacă dai astfeld e mass-uri,tot plictisită rămâi,după ce vezi cum mulţi dispar din lista ta,punându-te frumos pe tine la ignore.

Ok,hai să lăsăm asta.Eu unul ador când Messenger-ul de la Yahoo face fiţe,şi vrea să arate că încă e viu şi că o mai duce bine,şi începe să nu-ţi schimbe statusul,când tu poate,ai nevoie de el,sau chiar,cum se întâmplă de câteva zile, să nu-ţi schimbe avatarul :)) .. Dacă ţi-ai pus un avatar în glumă,unul cu tine gol,sau altele,dragă prieten,îţi promitem că nu vom râde 2 zile de tine,ci doar câteva minute.

Legat de viaţa pe messenger,un prieten îmi spunea că dacă nu ar mai fi Messenger,nu ar mai avea cum sa facă sex la webcam cu prietena sa.Dragă prieten,te asigur că dacă nu ar mai fi existat Messengerul tot ai găsi tu o cale să faci ce ziceai că faci.Oricum .. nu râd de tine,dar nici nu tac şi plâng.

Punând una peste alta,observăm că noi fără Messenger am fi ca Prâslea fără merele de aur,şi că ne-am da de ceasul morţii ca să inventăm noi unul.
Aşa că,cu acest articol vine şi un nou sondaj,pe care-l vedeţi voi în dreapta.

Viaţa pe Messenger, 7.8 out of 10 based on 4 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


2 comentarii

 1. Biia Byby la 10-05-2011 ora 22:09

  Ma bucur ca nu ai scris despre PITI si COCA:)) ))) [stii despre ce vorbesc ]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 10-05-2011 ora 22:56

   Nu încă,măi Piţi ;;)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 1 vote)
   Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site7 − cinci =


Join

Join us as we spread the word.