10
Dec
2011

Voi, femeile !

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.9/10 (19 votes cast)

Ştiţi, nu am mai scris de ceva vreme un articol doar despre fete, deşi articolele cu mass-urile tâmpite se refereau la fete. Adică cel puţin am primit doar de la ele mass-uri. De la băieţi primesc rar şi cu vând/combin :-? .

Îmi plac fetele, le ador chiar. Mereu am fost genul de om care să respecte fata aşa cum ştie el. Şi ştiu că şi voi băieţii, cu toţii le respectaţi pe fete, chiar dacă unul mai mult sau altul mai puţin, dar fiecare din voi le respectă aşa cum ştie / poate el, corect? Sunt sigur că da.

Dar acum vine rândul lor. Ele ne respectă pe noi?
În acest articol o să vorbesc despre acele fete cu care nu ai vrea să ai treabă :)) Sau mă rog, ideea este că acest articol va dori să fie un StayDown Comedy :)) Adică în loc să mişun ca un idiot de colo colo vorbind la un microfon pe scenă, încerc să transpun ideile pe care le-aş fi spus poate într-un show de StandUp Comedy, pe site, ca un fraier ce sunt. Ideea e că mulţi dintre voi mi-au zis “Bă madărfacărule ! Ar trebui să faci StandUp Comedy !” şi chestii de genul. Ideea mi-ar plăcea doar dintr-o anumită perspectivă: stau şi spun glume nesărate, jignind publicul pentru bani =)) :)) Asta ar fi o chestie genială ! Dar nu mi-ar place să apar pe youtube şi să mă vadă poliţiştii “Uite-l mă ! Ăsta face mişto de noi ! Păi futu-i …. de nenorocit ! Să vezi ce-i umflu eu lui capu cu amenzi !” sau chestii de genul :)) .

Oricum, să revenim.
Fetele sunt nişte fiinţe superbe ! Dar ce zic eu superbe, sunt mirifice ! Sunt ca ultimul strop de bere de pe fundul sticlei când nu mai ai bani de alta “Hai, hai, hai :x Savureazăăăăăăă =p~ Savureazăăă :X ! Doamne, te iubesc ! E aşa de bună :x ! Ah, la salariu următor iar beau ! :x :)) Iar apoi ajungi acasă fericit că ai uitat de griji şi că ultima picătură de bere nu te-a dezamăgit, dar uitând un lucru: vipera e acasă ! Aşa, ajungi acasă, te duci spre pat şi PAC ! Apare ea, FEMEIA ! Drumul spre locul de veci de peste zi este perturbat de o stea ce străluceşte în faţa ta şi tu te uiţi ca prostul la ea şi zici “Am venit acasă iubito! 8-} “. Liniştea ta sufletească începe să se zdruncine urât când steaua se transformă într-o galaxie ce aruncă cu meteoriţi spre tine “Nesimţitule ! Unde ai fost până la ora asta? Nu vezi cât e ceasul ??? Iar ai fost la curve? Aaa, stai ! Tu puţi a bere ! Ai luat salariul ! În loc să vii cu un buchet de flori tu vii beat ? Morţi măti de beţiv ordinar ! Să ştii că într-o zi te părăsesc !” Şi sec ! Auzind doar ultima propoziţie te uiţi zâmbind la ea şi cu o faţă de inocent o bagi pe “Dar ce am făcut iubita mea? Am fost şi eu la o bere cu băieţii …”. Şi ştiţi şi voi, pentru fete cifra unu nu există. La ele se merge pe principiul cât mai multe =)) Spre exemplu, când tu îi zici că ai fost la o bere, clar ea urlă “Ce bere? Că eşti mangă !” (bine aici noi minţim, că de multe ori nu bem doar o bere :)) ) Dar oricum, când le auzi spunând “Iar ai fost la curve ?!” te simţi jignit, că tu ai fost doar la una, ca să nu facă mare tam-tam dar ea tot pluralul îl vede :)) Aşa că stai şi îţi spui “Bă, tura care vine să-mi bag piciorul, bă, bă, bă tura care vine mă duc la mai multe, dacă ea tot zice pluralul ! Ha ! Ce i-o fac ! >:)
După ce mai urlă de câteva ori cum că eşti un beţiv şi altele, tu sări de acolo mândru “Stai aşa ! Eu beau uneori, când iau salariul !” … doar că aici ai făcut cea mai mare greşeală din viaţa ta; pentru ea uneori înseamnă mereu ! Şi începe “UNEORI? CE?! Mai eşti şi nesimţit !” şi tu încercând să-ţi iei apărarea “Dar ce? Tu mereu stai cu fetele la o cafea !!!” … iar o greşeală imensă .. când e vorba de ele, mereul nu există, ci doar uneori … “Care MEREU ?! MEREU te îmbeţi tu ca porcul ! Eu fac asta uneori !!!!”… “Daaaaa … uneori … sigur .. 2-3 ore pe zi !” … “Ce-ai zis ?! Eşti un porc !” … “Serios? Şi eu barem am un SALARIU ! Nu stau în casă zi de zi !” … “Hai sictir, eu nu stau în casă toată ziua, mă duc la cumpărături, la întâlniri, ha!”. “Ce faci fă ?!” … “Aaaeee… Nu e ceea ce pare ! Am zis doar aşa … să îţi atrag ţie atenţia …”

Sau mai sunt tot felul de reguli la fete. De exemplu, fetele niciodată nu înşeală. Asta-i clar ! Ele doar încearcă să te compare. Fetele niciodată nu ne jignesc, e doar felul lor de a ne spune că ne iubesc. Fetele nu ne papă de bani, ele vor să ne înveţe că banii n-aduc fericirea.

Oricum, după bancul “Ştii cum faci o vacă să ţipe? Vii beat acasă” încerc să fiu un domn şi să le spun fetelor că acest articol este doar un pamflet şi trebuie tratat ca un show de StandUp Comedy de rahat, la care eu am spus glume nesărate şi la care sigur nu aţi râs.

Mulţumesc că aţi fost un public cu bun simţ şi că aţi râs, deşi nu am spus glume bune, dar promit că de acum înainte o să meditez de 10 ori înainte de a mai scrie o glumă pe site. :))

O zi bună, aşa ca mamele voastre >:D< (Nu mă refer la MILF ! :)) vorbesc serios, orice mamă e bună LA SUFLET !)

Voi, femeile !, 9.9 out of 10 based on 19 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


8 comentarii

 1. Gya.. la 10-12-2011 ora 14:25

  Mare dreptate ai cu “Fetele niciodata nu ne jignesc, e doar felul lor de a spune ca ne iubesc”:)) :))

  Esti genial \:d/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 2. ßeße:-x la 10-12-2011 ora 16:44

  fain:* ;) \:d/ :)>- :x

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Mergi sus
 3. Maddelleine. la 10-12-2011 ora 20:48

  Femeile astea.. Nu au ceva mai bun de făcut decât să se ia de bărbaţi [-( Mai ales când ei sunt nevinovaţi :o 3 =)) )

  Bravo măi :> În Mama Rusie, bărbaţii primesc şi bătaie cu făcăleţu pentru berile alea una’două’şapte’nouă.. =)) )

  >:D< :* Felicitări din nou :> :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 4. dAniELa la 11-12-2011 ora 17:19

  Da niciun baiat nu te sustine?:))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Mergi sus
 5. Adriana la 13-12-2011 ora 18:05

  un mare like!!!!!!!!..noi femeile:-\ “:-\ “:)) :)) :)) :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 6. Iulia Deejaay la 09-01-2012 ora 10:36

  :)) :)) :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 7. Dexter la 29-01-2012 ora 10:32

  =)) ) foarte tare articolul :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus
 8. fatadooolce la 05-02-2012 ora 09:42

  Dany….pur si simplu TE ADOR!!!!Ai o imaginatie infiorator de bogata si tot timpul ma faci sa rad!Esti unic,tine.o tot asa.Pup

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe siteunu + = 4


Join

Join us as we spread the word.