17
Dec
2011

Vrei să ne bescuim?

VN:F [1.9.22_1171]
Dă o notă
Rating: 9.8/10 (17 votes cast)

După articolul de ieri am fost înjurat de multe fete :)) Mă aşteptam să nu vadă cuvântul “pamflet” care era scris şi cu litere mari. :)) Dacă nu s-au lămurit, le mai zic încă o dată: acel articol era la caterincă. E posibil să fie şi ceva adevărat în el, dar nu l-am scris cu intenţia de a vă jigni. E fix chestia pe care şi voi aţi spus-o măcar o dată în viaţă, adică “Băieţii sunt nişte porci, nesimţiţi, curvari, idioţi, obsedaţi” şi tot aşa. Fix aşa am făcut şi eu, unde e baiul ? Dacă e să stăm şi să ne gândim bine, şi voi aţi spus acele lucruri despre băieţi, corect? Oricum, repet, eu am scris acel articol la caterincă, şi cu ocazia asta le admir inteligenţa a 60% dintre cei care au citit articolul şi şi-au dat seama că e la caterincă. Se pare că era greu să nu iei acel articol ca pe o jignire directă către femei.

Trecând rapid la subiectul de azi, vreau să vă întreb o chestie: Este corect că citind titlul nu v-aţi dat seama că “bescuim” vine de la “iubim” nu?;;) Mă dezamăgiţi, deoarece încă mulţi dintre voi “beskuiţi” multe persoane :))
Am mai făcut un articol, sau două dacă nu mă înşel în care am vorbit despre chestia cu “t besk” spusă după câteva zile.
Eu nici acum nu înţeleg cum mama mea poţi să iubeşti pe cineva după câteva zile … Dude, ce iubire e aia după 10-20 de zile de când l-ai cunoscut/ai cunoscut-o ? :| Asta e culmea. Ştiu că aşa e noua generaţie, dar tot nu cred că după 10 zile poţi iubi pe cineva. E prea trasă de păr faza. Dacă tot ziceţi că iubiţi după 10 zile şi că e viaţa voastră, de ce nu vă întemeiaţi o familie cu respectivul/respectiva? :)) Hai frate, pe bune acum, am mai zis asta şi o mai zic: e doar o stare, poate, de ataşare, sau îţi este foarte dragă persoana, dar de aici până la iubire e cale lungă. Simţi tu că iubeşti, dar neaaa … şi aici apare şi chestia aia … te-ai îndrăgostit … ok .. dar părerea mea e că îndrăgosteala nu înseamnă o iubire, ci un început de iubire, poate. Mai ales că din ce văd, foarte mulţi tineri afirmă că iubesc după câteva zile, aici clar e doar o joacă. Să te bagi cu una şi după 5 zile să îţi zică că te iubeşte … pardon? :)) Nu. Tu o crezi ca un fraier ce eşti iar ea după alte câteva zile probabil deja iubeşte pe altul :)) Şi e valabil şi la fete – băieţi nu numai la băieţi – fete. Dacă e să fie iubire, crede-mă, nu te lăsa aşa rapid. Când iubeşti pe cineva clar eşti în stare de orice pentru a fi cu ea sau a o vedea în viaţă. Da, exact ca-n filme. Numai că la noi e simplu, dacă e să alegi dintre viaţă şi iubire, alegi viaţa clar =)) Ştiţi vorba aia “banii, viaţa sau mustaţa” :)) Noi sigur vom alege banii :)) iar cei bătrânii mustaţa =))

Mă rog, ca să nu săriţi iar pe mine ca şi când aş fi Jose Armando, las asta deoparte şi mă pun să comentez cealaltă chestie. Dacă chiar iubeşti, după câteva zile, aşa cum zici tu, de ce …. mea zici bsk, besc, besk, iub, ubb, sau alte feluri? Sau cea mai idioată chestie, Te <3 ! :x :)) :)) Te semnul de mai mic trei =)) :)) Bun, eu te semnul de mai mare 69 =)) :)) Da, da, ştiu că alăturarea <3 constituie o inimă culcată, şi pe Facebook o inimioară, dar totuşi, dacă e iubire adevărată, curată, de ce inima e culcată? :))

Pe bune, aşa de mult îl iubeşti încât îţi e lene să îi spui ca îl iubeşti? :)) Aaaa, te grăbeşti ??? NU ! Scuze, dar când iubeşti nu te grăbeşti. Defapt asta ar fi trebuit să ştii dacă ai iubi cu adevărat, după cum zici. Dar degeaba îmi bat eu aici “gura” de pomană, pentru că tu tot îl iubeşti .. văleileiii, mai ceva ca pe ochii din cap, nu? Aaaa, da … şi expresia asta tâmpită “Te iubesc mai ceva ca pe ochii din cap!” … Ce ? Dar tu ai ochi şi în altă parte ? Ai ochi şi la cur? :x Aaa. nu, dacă eşti băiat am uitat că ai ochi şi la penis, că de multe ori penisul vede şi execută =)) Şi dacă eşti fată, daaa .. aş zice multe aici dar tac =)) Că apoi o să mă vedeţi la ştiţi “Dan Felea Ionuţ a fost aseară omorât de un grup de curve!” =)) :))

Chestia asta este aşa de interesantă … că după ce citeşti acest articol spui “Dane, ştii, tu eşti un virgin infect ce nu a iubit niciodată şi nu a avut parte niciodată de o fată, de spui toate astea. Eşti un gay virgin şi împuţit care în lipsa unei fete ne critică pe toţi. Muie perfecu’ pi…. mele !”, dar după ce găseşte pe altul sau e părăsită spune “Mda Dany ! :X Ai perfectă dreptate :X :X Bine băăăăăăăăă ! :x :)) Scuzaţi limbajul, dar eu cred că o fată la 14 ani ştie mai multe prostii şi înjură mai mult decât mine aşa că vă rog să nu mă acuzaţi iarăşi că învăţ minorii la prostii. Credeţi-mă părinţi, verificaţi conturile copiilor voştri de pe filelist şi celelalte trakere să vedeţi câte filme porno au descărcat şi apoi mai vorbim =))

Da, sunt un idiot care se crede perfect ! Cum v-aţi dat seama ? :)) Nu am parte de nicio femeie şi nu am ce face decât să mă dau mare şi tare pe un site, comentând şi criticându-i pe alţii. :x Sunt un puşti de 18 ani care nu a bescuit niciodată o fată. :)) De unde ştiţi astea? @-) Le-aţi găsit pe wikipedia? :"> Că la cât de faimos sunt cred şi eu că sunt urmărit de foarte multe ziare, televiziuni, servicii secrete şi etc. :)) Da ! Ca urmare a spuselor din acest paragraf, nu vreau să mai fiu singur, aşa că ia zi pisy, vrei să te bescuieşti cu un puşti aşa de celebru? :> =))

În ultima frază de mai sus GLUMEAM ! NU sunt aşa de DISPERAT încât să implor FETELE să fie cu mine ! :)) Asta dacă credeaţi ironia mea de mai devreme, că am scris acest articol sperând că voi impresiona fetele şi că le voi face să se bage cu mine, fiindu-le milă de mine. :))

Vrei să ne bescuim?, 9.8 out of 10 based on 17 ratings


Trimite prin Yahoo Messenger!


7 comentarii

 1. Gya.. la 18-12-2011 ora 13:01

  Tareee!:)) =))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mergi sus
 2. Maddie la 18-12-2011 ora 15:40

  Doamne, Dany. Eşti imposibil =)) .
  Ca de obicei, mă laşi fără cuvinte :)) .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +5 (from 5 votes)
  Mergi sus
 3. Zizze la 18-12-2011 ora 18:38

  Dany….esty cel mai tare:P ….nu credeam ca pot sa rad atata:)) pana am vazut articcolul tau:) ….deci e cool nu gluma:X …..\:d/ \:d/ \:d/ …bvo:* :d

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Mergi sus
 4. laura la 18-12-2011 ora 21:21

  Super taree!!!!:d :”> ;)
  Dani esti the best :”> ;) :* :*

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Mergi sus
 5. DIANA la 28-12-2011 ora 18:30

  Esti tare sa mor io de nu =)) 1.De ce dracu iti pui intrebari la care raspunzi singur =)) ? nu inteleg :)) ) de ce nu dai direct raspunsurile :)) 2.Asa de mult te plictisesti ? Vrei sa iti trimit un playstation sau wi? =)) ))) 3.Daca iti bescuiesc eu tie una :)) )) te vezi in cimitir pe cruce :)) ) Eu nu te inteleg bai baiatule :)) ) cat ai zis ca ai ? 18 ani =)) )) si la 18 ani ai asa de mare capacitatea sa vb despre oameni si iubire =)) ) Esti tare !Esti bun! Actor sau IDIOT sa te faci ca te pricepi de minune;) :* !Numai comenta atat ca te doare mana ca ne scri aici juma de biblie :D Si pentru ce ? Ce castigi tu din astea? Injuraturi =)) )))) Hai ca te-am pupat celebritate mare ce esti =)) )))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -3 (from 3 votes)
  Mergi sus
  • DanyDeeJaay la 29-12-2011 ora 13:28

   Dragă Diana,

   În primul rând, nu primesc înjurături decât de la persoanele ca tine, care se pare că se simt. Dacă stau să fac o statistică, 80% sunt de acord cu mine, 15% sunt neutri şi restul sunt ca tine, care se simt cu musca pe căciulă.
   Ce câştig din asta? NIMIC ! Este un BLOG ~ B L O G ! Adică jurnal online ! Adică scriu ce vreu, idei, păreri personale, etc !

   Şi apoi, nu mă cunoşti ! Aşa că taci dracului din gură ! Nu eşti în măsură să vorbeşti aşa despre mine dacă nu mă cunoşti !
   Nu-ţi place ce scriu aici? Ieşi dracului de pe site atunci ! Ce faci, nu ai ce face şi articolul te-a jignit? Îmi cer scuze dacă te simţi.

   Sfat sincer şi prietenesc: Nu mai intra niciodată pe acest site ! S-ar putea să te simţi şi mai şi în alte articole.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +3 (from 3 votes)
   Mergi sus
 6. Iulia Deejaay la 09-01-2012 ora 10:32

  :)) :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Mergi sus

Welcome DanyDeeJaay

Autentificare

Ți-ai uitat parola?

Înregistrare pe site− cinci = 1


Join

Join us as we spread the word.